Civilingenjör inom mekatronik och CAD

Nu finns plats för en öppen, kunniga och nyfiken ingenjör i vårt utvecklingsteam. Du är huvudsakligen inriktad på mekatronik och CAD och blir en drivande kraft i utvecklingen av vår tekniska plattform för optisk mätteknik i sårvårdsförband.

Ditt uppdrag
Fokusera på och driva utvecklingen av vissa delar i vår teknikplattform som består av tekniker som: Mekatronik, optisk sensorteknik, algoritmer för signalbehandling och analys, implementering av funktioner i mjukvara, Solid Works med mesh- och STL-frågor, 3D- printteknik av flera typer främst UpNano-2PP med nanoupplösning med även resin och trådade printrar, robot och servoteknik, bioreaktor, kemi och materialfrågor, LabView, Comsol multiphysics för fysikalisk modellering, Java, c#, C, delvis Pyton, Linux, Windows, RP-Pico, RP4, RPC-server, protobuf, florence-spektroskopi, fiberoptik, polymerfrågor, biokompatibilitet.

Dina kvalifikationer
Du är civilingenjör med inriktning på mekatronik och CAD och har några års erfarenhet. Du gillar att arbeta metodiskt och tålmodigt tills du hittar en lösning och är särskilt motiverad av möjligheterna i det innovativa gränslandet mellan olika tekniker. Du är både självständig och ser vad som behöver göras och driver ditt arbete framåt, och arbetar nära med dina kollegor.

Kollegor och team
Hos oss blir du en del av ett team med olika erfarenheter och inriktningar. Gemensamt för oss alla vårt genuina teknikintresse och att vi drivs av att hitta nya möjligheter inom medtech. Vi är hjälpsamma, stödjande, kvalitetsmedvetna och lyssnar på varandra men gillar också att utmana och utforska nya vägar.

Placeringsort
Mölnlycke

 

ANSÖK